Bisior czyli Słowiańskie Carpaccio -KuchniaKwasiora

Wyświetlenia : 22673

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (26)

  1. Napiszę Panie Kwasior bo jak inaczej, Pana filmy są super niejednokrotnie nawiązuje Pan do USA ja mieszkam 1/2 roku w Polsce i 1/2 w usa od 35 lat
    nie raz robiłem Pana Potrawy a moi goście pytali skąd znam takie przepisy a ja oglądam niezależnie gdzie jestem Pana przepisy i mówię, że mam super inspirację niejakiego Pana Kwasiora czy nie super pozdrawiam Maciej

  2. Atande mości dobrodzieju Kwasiorze. Azaliż to prawdą być może, że takie frykasy Waćpan nam serwujesz?
    Będąc w afekcie już szukam w komorze ingrediencji do strawy. Samowtór z białogłową będziem warzyć strawę godną bogów.
    Zda się do tego antałek Węgrzyna, alibo inszy zacny trunek odszpuntować.
    Ze smolną szczapą szukać inszego tak znamienitego Asana.
    Wiwat po stokroć, niech na żyje sto lat dobrodziej Kwasior. Ament

  3. Świetne. A może jakaś seria o staropolskich wędlinach? Mieliśmy w dawnych czasach tyle wspaniałości, kindziuki, kiełbasy dojrzewające – zanim to było modne! 🙂

  4. Poza muzyką, gotowanie jest moją największą pasją, od 12 lat…. Ale tak popier**lonego przepisu, jeszcze nie widziałem…. Istna petarda smaku musi to być…. Jestem w szoku… Wow……REWELACJA

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *