Co na obiad:Greckie zapiekane Bakłażany Papoutsakia

Wyświetlenia : 7391

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (12)

  1. Ogiński znowu HK na Super Polsat oglądałem teraz i tak jak potraktowałeś Ryjka to niezłe Kure…two Naucz się gotować Nie polecam twojej kuchni Fuj Schabowego na zimnym smalcu piekłeś w programie Amator he he a o Top szefie to nie wspomne 😛

  2. raz jak robiłem grilla, to postanowiłem zrobić baklazana dla bajeru i np dla siostry, bo ona lubi takie rzeczy.
    oj nigdy w zyciu nie spier..oliłem tak żadnego dania
    po tym filmie może spróbuje jeszcze raz

  3. Gdzie jest to stare dobre Kocham Gotować? Gdzie ten stary Ogiński- krejzol, który na luzie gotował potrawy na każdą kieszeń, dla zwykłych prostych ludzi, ze składników dostępnych w każdym zwykłym domu, bez wciskania na siłę sterty przypraw, bez mdłego lokowania produktu, bez sztuczności…. ehh kiedyś to było a teraz się popsuło

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *