JAJKA WIELKANOCNE – przepis w stylu tapas | Jedz Inaczej

Wyświetlenia : 34818

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (32)

  1. U mnie obowiązkowo na wielkanocnym stole tort jabłkowy. Przyznam że nigdy, u nikogo nie spotkałam się z podobnym przepisem. Krem robi się na bazie surowej startych jabłek. Arcy oryginalny i pyszny i zdrowy. W rodzinie od pokoleń.

  2. Bardzo prosze o dokladne podawanie ilosci skladnikow! Jestem – i moze nie tylko ja – kompletne beztalencie w kuchni. A Pani przepisy i pomysly sa tak zachecajace, ze az mnie porywa energia, zeby je wyprobowac! Te jajeczka zrobie na Wielkanoc, to pewne! Moj dotychczasowy hit, to roladki z lososia, ale sie rozpadaja, czyli czegos jest za duzo… A moze te dokladne przepisy juz gdzies sa zamieszczone , tylko ja nie moge ich znalezc? Dziekuje i zycze duzo inspiracji i sukcesow!!!

  3. Zarówno w moim rodzinnym domu jak i domu mojego męża Wielkanoc to przede wszystkim chrzan. Pojawia się w wielu potrawach, ma piękny zapach, który roznosi się po domu a do tego świetnie smakuje 🙂

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *