Jak Najprościej Grillować Burgery -Porady Kwasiora

Wyświetlenia : 17495

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (38)

  1. "Umiar to wielka cnota" rzekł Kwasior tworząc burgera złożonego z 2 kawałków grillowanego mięsa. Ode mnie taka rada – po obróceniu mięsa i położeniu sera warto takiego burgera nakryć jakąś pokrywką. Ser wtedy topi się tak że poezja…

  2. Hej mam do ciebie pytanko jak to robisz że burgerki się nie rozpadają zawsze jak robie z wołowinki dobrze maseruje i po usmazeniu się rozlatuje jak mięsko na spagetti

  3. Ale trafiłeś, jutro wjeżdżają pierwszomajowe burgery. Dzięki za filmik, muzyka z fallouta czy Icewind Dale też zawsze dodaje klimatu do filmu.

  4. Kwasior kurs smażenia burgera super przyda mi się jak będę go czynił dla syna…… ale mam wielką prośbę powiedz lub pokaż jak ty czyścisz swój grill gazowy gdyż nie każdy wie co i jak. Pozdrawiam i oczekuję kolejnego filmu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *