Medaliony z łososia. I puree z kalafiora :: Skutecznie.Tv

Wyświetlenia : 11198

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (15)

  1. Hej Magdo! Łosoś wygląda w tej formie fajnie, ale ja nie mam nic przeciwko ościom w rybie, byle nie były drobne. 😉 Zachęciło mnie natomiast puree z kalafiora. Na pewno spróbuję! Ja robię dość często puree z ziemniaków i korzenia pietruszki. Gotuję zazwyczaj w proporcjach 1/3 pietruszki i 2/3 ziemniaków, puree przyprawiam masłem, solą i gałką muszkatołową, a rozrzedzam je nie mlekiem, lecz wodą z gotowania pietruszki. Smakuje obłędnie jak dla mnie!:)) Polecam i pozdrawiam!;)

  2. ryby  chłoną metale ciężkie jak gąbka, łosos to duza ryba i jedna z najbardziej zanieczyszczonych. wrogowi bym tego nie dała nawet.

  3. A czy zamiast stosowania nici nie można użyć wykałaczki? skoro skóra jest na zakładkę to tak naprawdę wystarczy końcówkę przebić i na talerzu też łatwiej byłoby się pozbyć tego dodatku…

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *