Obiad dla leniwych: Makaron z pieczarkami i filet z kurczaka

Wyświetlenia : 33490

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (30)

  1. Paaanie, tyle roboty, wiecej czasu na wykonanie niż zjedzenie, chyba zrobię zupke chińską albo pizzę mrożoną felicianę, raz dwa i z głowy.

  2. Najlepsze są końcowki ,gdy Pan Tomasz delektuje sie kazdą swoją potrawą 🙂 zdaje sobie sprawę że na 100/ są wyśmienite. Pana zachwyt jest bezcenny. Pozdrawiam Serdecznie i czekamy na nastepny.

  3. Zwykle ograniczam się do dań robionych w max 20min. więc coś w tym stylu często pojawia się na moim talerzu 🙂
    Dodatkowo znalazła by się u mnie w przepisie biała/pekińska kapusta, które często goszczą na mojej patelni/WOKu (uwielbiam smak przypieczonej kapusty 😀 )
    Z tym, że u mnie w kuchni nie ma soli, mąki czy oleju (a także np. cukru) ale za to jest zdecydowanie więcej przypraw… no ale co kto lubi 🙂

  4. Panie Tomaszu, jak zwykle super, ale w tym przepisie pieczarki nie mają prawa oddać całego aromatu. Proponowałbym je pokroić nieco grubiej i usmażyć (a nie poddusić) osobno na koniec dodając czosnku do pieczarek, a nie do cebuli i wtedy usmażone dobrze pieczarki dodadzą jeszcze lepszego smaku całości. Całość pieczarek z czosnkiem do cebuli i reszta jak w Pana przepisie. Trochę dłużej, ale na pewno jeszcze smaczniej. Pozdrawiam serdecznie

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *