POZNAŃ: NOWE RESTAURACJE w POZNANIU – azjatyckie jedzenie, kurczaki i sernik | GASTRO VLOG #419

Wyświetlenia : 68214

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (16)

  1. Kim Chi Ken obrzydliwe, przy tej jakości jedzenia (zamawiałem 2x, łącznie 5 różnych dań w tym burgery) ceny powinny być o połowę niższe – tani, obskurny fast food.

  2. Akurat typowo koreańskie mukbangi polegały na jedzeniu raczej normalnej ilości jedzenia. Koreańczycy mają raczej kulturę jedzenia w grupie, więc żeby samotne czy zajęte osoby nie czuły się samotne ludzie zaczęli nagrywać mukbangi, aby móc jeść swoje jedzenie i oglądać równocześnie kogoś kto robi to samo. Amerykanizacja mukbangów zaowocowała tym, że mukbangi są teraz bardziej na pokaz i z ogromną ilością jedzenia.

  3. Podróże kulinarne z Maciejem to przyjemność..obejrzałem ten odcinek 6 razy i za każdym razem ta sama frajda, bo i dużo fajnego jedzonka i opowiedziane ze swadą i czuć u Macieja ten profesjonalizm i radość jedzenia..minus brak Sonii na wizji.. 😉

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *