Pyszne tak, że babcia poprosi o przepis! SOCZEWIAK z pieczarkami! 😘 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla

Wyświetlenia : 111501

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (23)

  1. "Ja się nie wyrwałem, z żalem opuszczałm moje pgr-y"- przeczytałam przypadkowo ten wywiad z Panem. Chylę czoła dla człowieka, który jak większość młodych z Pana pokolenia, nie kala swojego gniazda i tamtych czasów swojej młodości. Podoba mi sie Pana romantyzm, kultura osobista, pasja i profesjonalizm. Wszystkiego najlepszego w życiu!

  2. Zrobiłem, ale soczewicy jest w przepisie stanowczo za dużo – zdominowała wszystkie składniki farszu, przez co kotleciki smakują… no, dość jałowo. :/ Nie czuć ani pieczarek, ani cebuli. A do tego wybitnie czasochłonne danie, jak na kuchnię Lidla. Uważajcie ze składnikami i zarezerwujcie sobie minimum 2 godziny na pierwszy raz.

  3. Ja poproszę więcej potraw regionalnych i trochę historycznych. Wiem, że Pan korzystał w programach tv z książki Mistrza Czarnieckiego. Wiem też że za czasów Jagiellonów bardzo znamy w całej Europie był szczupak w sosie polskim albo szarym. Było by super zobaczyć jak Pan go robi po swojemu.

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *