Quesadilla z KURCZAKIEM i CIĄGNĄCYM SEREM! Imprezowa przekąska | UMAMI

Wyświetlenia : 30236

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (39)

  1. Daniel, mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie, dlaczego raz obtaczasz mięsko przed smażeniem w jajku, raz w mące, a raz w niczym, po prostu dodajesz na woka? Czy robisz to niejako losowo i jak Ci tam ochota przyjdzie, czy oczekujesz jakichś konkretnych efektów po mięsie? a może to też jest uzależnione od rodzaju mięsa.
    Dzięki z góry za odpowiedź 🙂

  2. Pascal obiecał, Tyś zrobił. Gdyby jeszcze było burrito to przegrałbym zakład i musiał się oświadczyć dziewczynie. Mimo wszystko szacunek i wincyj!

  3. Fajnie, że bierzesz się za kuchnie Tex-Mex. Klasyczna, pyszna Quesadilla <3 Jeszcze Fajitas, Chili Con Carne, Burrito, Taco. Jest dużo opcji. 😀 Czekam!

  4. To nie jest salsa, tylko oszukane pico. Pracowałam kilka lat w prawdziwej, meksykańskiej knajpie. W godzinę zrobię Ci całą quesę razem z plackami, w międzyczasie trzasnę Ci dobrą salsę. Rozumiem, że to interpretacja przepisu, ale… serio? Nawet nie umiesz tego pokroić. zawiodłam się tym przepisem bardzo. Każdym jednym składnikiem. Każdy baran może se usmażyć placek z serem.

  5. szkoda ze nie było tego na 8 marca zaskoczył bym czyś kobite a tak znów musiałem zamawiac tajskie jadło 😀 jak zawsze dania petarda 😀

  6. Zrobię to na pewno:) uwielbiam każdy ze składników. Z odcinka na odcinek coraz bardziej profesjonalnie, nie ma opcji żeby kanał nie nabrał rozpędu 🙂 pozdro wariacie

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *