Restauracja Nusr-Et: sprawdzam STEK za 1200 ZŁ – PRZEPŁACIŁEM?! Steki od Salt Bae/Nusret DUBAJ 2021

Wyświetlenia : 127522

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (33)

  1. bylem tam tydzien temu 🙂
    jesli chodzi o mieso, to jedynie przy "zlotych stekach" korzystaja z Wagyu klasy A10 pochodzacych z 2 farm w Australii. natomiast "zwykle" steki to lokalna wolowina, choc wysokiej jakosci.
    wg mnie ceny bezsensowne jak na to co sie otrzymuje. spodziewalem sie czegos powalajacego, a bylo ledwie OK (jako glowne danie zamawialem Nusr-Et Special – poledwica dochodzaca na klarowanym masle).
    szczerze powiem, ze znam kilka restauracji w Warszawie czy Krakowie, gdzie smakowo steki sa o niebo lepsze i o polowe tansze. z tym, ze w Dubaju nikogo nie szokuje cena 2000 AEDs za lunch, a w polsce juz raczej tak.

  2. Nie zgodzę się z komentarzami, że marudzą ci co ich nie stać, oraz taka nagonka, że jak kogoś nie stać to się nie ma prawa wypowiadać bo nigdzie nie był i nic nie próbował (parafrazując znane powiedzenie że w … byłeś i … widziałeś) To, że ludzi na coś stać nie usprawiedliwia faktu, że te ceny są z kosmosu… podobają mi się natomiast wyważone opinie Maćka i Sonii, bez ściemy, bez udawanej skromności, naturalne, w każdym filmiku to widać i to jest fajne

  3. Wygląda super to napewno ale apropo "złota jadalnego" hmmm no nic a nic nie wnosi do smaku potraw czy tez do drinkow nic a nic . Noooo jedynie cene zawyza i do zębow sie przykleja … źle , źle wydane pieniądz nie polecam ! . Pozdrawiam serdecznie

  4. Super show, ale trochę nie rozumiem po co wali nożem w już pokrojone mięso i baklavę? Byłam przekonana, że baklava będzie totalnie rozciapana 😀

  5. 1200zl chociażby d… urwało to za steka max zapłaciłbym 150-180zł
    nigdy w życiu ja bym nie zapłacił 1,2k za kawałek zajebistego steka…

  6. To trochę dziwne ale pierwszy raz oglądając vlog o jedzonku wyruszyłam się. Sama nie wiem dlaczego. Po prostu warto w życiu próbować wszystkiego i dalej do przodu☺☺☺

  7. Chyba jestem w mniejszości, ale żenuje mnie ta szopka odprawiana przez pana NusrEta/ kelnerów. Ani to efektowne, ani nie wnosi nic poza tym, że czułabym się niezręcznie doświadczając tego. I o ile jestem w stanie zrozumieć, że niektórych stać na tak absurdalnie drogi kawałek mięsa, tak nie rozumiem fenomenu tego całego rytuału 🙂

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *