ROBERT MAKŁOWICZ POLSKA odc.51 „Sopot, Gdynia. Miasta z morza”.

Wyświetlenia : 51499

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (34)

  1. Ależ żenada z tymi gwiazdkami przy knajpie z rybami. Polityka nawet w żarciu. Polska patologia. Już zapisane na mapie, dlaczego tam nie zaglądać.

  2. pomorze to jedyne województwo jakie platfusy dałyby Makło-chanowi zarobić ponad stan, niech się samorząd pochwali ile kasy podatnika utopił w "promocję regionu"? XD

  3. Eleganckie jedzonko.Ja kiedyś pracowałem w PPiUR "Barka" w Kołobrzegu.Byłem tam klasyfikatorem ryb.I tam smażyliśmy dorszowe wątroby z cebulą i z przyprawami. Nie wiem z jakich powodów to danie nazywało się "Casablanka".To był rok 1978. I tam jeszcze było wśród pracowników wiele weteranów wojennych. Prawie wszyscy byli alkoholikami,wielu miało poobrywane palce.Ale mieli wspaniałe poczucie humoru.Pomimo traumatycznych wydarzeń z czasów wojny.

  4. Z odcinka na odciek, dalej nie mogę się nacieszyć że Pan trafił na youtube. To chyba najprzyjemniejsze do oglądania wideo na tym serwisie – pełne ciepła, ładnych widoków i jedzenia dla którego aż chce się jechać. Kiedyś Pana w telewizji ogladalem, ale po tym jak zrezygnowałem z telewizora to było gorzej. Na szczęście te czasy minęły <3

  5. Te szprotki w sosie chilli i 3 letnie wino z kwiatów są wręcz niesamowite! Absolutnie wyjątkowe, jak ja żałuję że nie mam możliwości ich spróbowania. Chłopaki z K5 to prawdziwa klasa, świetni kucharze… no i ta atmosfera

  6. Magia tej serii, to moment kiedy Pan Robert mówi w zachwycie nad kulinariami "Extraa!". Wtedy ja, pałaszując lekko zeschły chleb i zagryzając to pomidorem z solą, jak pies Pawłowa dostaję ślinotoku, a mózg wyczarowuje mi fantomowe smaki oglądanych przeze mnie smakowitości prezentowanych przez Gospodarza tego programu. To sąchwile dla których warto czekać.

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *