Robię DOMOWE SUSHI z mistrzem świata! Przepis na temari sushi | Pascal Brodnicki

Wyświetlenia : 5945

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (19)

  1. Mimo wszystko to bida europejskie sushi w porównaniu do japońskiego jeśli chodzi o rodzaj ryb i innych owoców morza do niego używanych

  2. Szkoda, że nie mam dostępu do tak świeżych ryb. W moim mieście mogę sobie jedynie pozwolić na sushi z wędzonego łososia. Strach jeść surowego łososia czy tuńczyka z marketu.

  3. Fajnie, fajnie ale a folia to strasznie nieekologiczne rozwiązanie. Tylko po to, żeby były ładne kulki, zużywa się folię, którą po jednym użyciu wyrzucasz. Jak dla mnie to te kulki mogłyby nie być takie idealne, a mniej śmieci by zostało wyprodukowanych. Trzeba myśleć globalnie, bo zaraz utoniemy w śmieciach.

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *