Słodki obiad z dzieciństwa- makaron z truskawkami i twarogiem

Wyświetlenia : 41263

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (14)

  1. Ta pacia z sera i zblendowanych truskawek wcale nie wygląda smakowicie.
    Dużo lepiej by to wyglądało i smakowało gdyby ser był pokruszony, truskawki pokrojone i podane z bitą śmietaną.

  2. Uwielbiam jak Pan tak akcentuje te wszystkie słowa i jak się na to patrzy to człowiek bardziej się staje głodny 🙂 wiele razy korzystałem z przepisów i oglądam każdy filmik! Pozdrawiam serdecznie

  3. Jako dziecko nigdy tego nie lubiłem. Tak jak dziwiłem się, że można jeść ziemniaki ze śmietaną, mlekiem zsiadłym czy coś podobnego, a makaron?! Obecnie to ryż na mleku jest dla mnie przysmakiem, ryż, makaron ze śmietaną i wszelkimi owocami też jako sycące ale w miarę lekkie i sezonowe danie na lato smakuje mi jak nie wiem. Wydaje mi się, że do pewnych smaków trzeba po prostu dojrzeć.

  4. sos mógł pan jeszcze przepłukać odrobiną syropu cukrowego, wtedy by się nie zmarnowała ta resztka w blednerze. ja tak zawsze pozyskuję musztardę albo przecier pomidorowy lub paprykowy z tego co zostanie w słoiczku, odrobina wody i wstrząsnąć na zamknięciu.

  5. Jeżeli truskawki to tylko polne !
    Szklarniowe pełne są azotanów i pryskane litrami środków przeciw pleśni i przeciw grzybom. Prawdziwa bomba chemiczna. !
    Polne mimo wszystko maja mniej w sobie chemii/pestycydów.
    Ale i tak smacznego !!

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *