Smażona karkówka z patelni jak z grilla, chrupiąca i soczysta. Jak zamarynować mięso? MENU Dorotki.

Wyświetlenia : 21033

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (17)

  1. Droga Dorotko,przepis jak zawsze smaczny,ale nie używaj telefonu,zobacz co się dzieje i co się wytwarza gdy rozgrzejesz teflon do wysokiej temperatury,polecam patelnię żeliwną.Milego wieczoru

  2. Witam, jeżeli chciałbym taka marynate zrobić w lecie na grilla i marynowac całą noc w lodówce to dodać ten ocet czy juz bez octu ? Pozdrawiam.

  3. Oooo Pani Dorotko, przepis rewelacja! Patelnię wymieniam na kamienną ;-), ale jeszcze mam pytanie, oprócz patelni rzuciła mi się w oczy ta ostrzałka(anysharp(?)), testowała Pani może na nożu na świeże pomidory albo dynię?(!) albo świeży chleb-nóż taki z ząbkami.. rozglądam się za tym gadżetem ale nie jestem pewna czy to się sprawdzi w takim codziennym użyciu.? zazwyczaj to działa tylko na gładkim ostrzu

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *