Surówka czerwonej kapusty, jabłka i pora

Wyświetlenia : 120437

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (31)

  1. Pan Tomasz tak precyzyjnie świetnie tłumaczy ,że nie sposób by się nie nauczyć . Bez zbędnego klepania głodnych kawałków dlatego już od dłuższego czasu nie szukam nauczyciela . pozdr. milutko .

  2. Dzieki za pomysl.
    Zrobilem z lekka modyfikacja pod moje podniebienie 🙂 a mianowicie mniej majonezu a z dodatkiem oliwy z oliwek, dodalem dla zaostrzenia smaku troche przecisnietego przez praske imbiru i szczypte zmielonej Carolina Reaper a sok z pomaranczy zamiast cytryny bo akurat mialem w lodowce ostatnia cytrynke a do herbatki potrzebna. 😀

  3. Zrobiona i zjedzona. Ze smakiem. I z kaczką pieczoną wedle receptury własnej.
    Ludzie!!! Róbta tą surowkę, jest naprawdę bardzo dobra.
    Przypuszczam, że byłaby super bardzo dobra, gdybym miał jesienne jabłka,
    bo te co miałem to już nie to…
    Pozdrawiam Mistrza i dzięki za przepis.

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *