Świetna WOŁOWINA TATAKI z grilla! Jak zrobić? | Pascal Brodnicki

Wyświetlenia : 4416

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (17)

  1. ten nozyk do tataki to chyba ciut ostrzejszy powinien być ;p tuńczyka byś rozwalił na strzępy. jeden plasterek = jedno pociagniecie ostrzem. chyba ze sie myle?

  2. Piszę z ogromnym szacunkiem do misji Paskala. Uwielbiam go! W tym co robi jest absolutnie doskonały, ale…. błagam Was, ekipo montująca (!). Rozważcie rezygnację z tych infantylnych efektów w stylu piły, wybuchów, i innych, zwyczajnie słabych (przepraszam) "efektów". Jestem przekonany, że taka wstrzemięźliwość przełoży się na pełny profesjonalizm Autora tego kanału.

  3. paskal zrob odcinek o sobie, kiedy psyjechales do polski, jak sie nauczyles polskiego i jak sie czujesz ze swoim polskim. Czy jak robisz zakupy w nowycj miesjcach to sa jakies reakcjie, miny itp. to bylo by ciekawe moim zdaniem. Wyprowadzilem sie do anglii wiele lat temu ponad 10 i z poczadku zadawli mi takie patania a teraz juz nie bo studiowalem w anglii i angielski ogarniam juz bardziej niz polski. Co o tym myslisz 😀 pozdrawiam !

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *