Wołowina duszona w czerwonym winie – Kokinisto

Wyświetlenia : 8087

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (18)

  1. nie bylem tu dawno, moze 2 lata temu obejrzałem ostatni filmik
    ciekawe, ze kanał 741k sub który subskrybuje nie pojawiają mi się Twoje filmiki kompletnie
    argorytm yt zniszczył ten kanał po całości

  2. Piotrek a może troszkę powrotu do przeszłości. Zrób kilka odcinków z kolegami po fachu z youtuberami. Fajnie się Ciebie ogląda jestem od początku pozdrawiam.

  3. W Grecji dodajemy do tego miód tymiankowy, czosnku nie! A potem wrzucamy to do makaronu, żeby się przegryzło przez noc i wtedy jest na prawdę kokinisto(czerwone)

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *