Zagnieść ŁYŻKĘ i natychmiast wstawić do piekarnika! Przepis Prababkina, który został odziedziczony!

Wyświetlenia : 359357

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (35)

  1. Ale Kozak czy ty pracujesz jako kucharz lub piekarz lub cukiernik bo normalnie widać że profesjonalista czy też sam się tak robić nauczyłeś

    To z parówka 5miesciecy temu robiłem ale bez majonezu bo nie lubię

  2. Super przepisy, inspirujące, ale też świetnie zrobiony filmik. Ogląda się super 🙂 … " co on jeszcze wymyśli" … Popieram zdanie poprzednich komentatorów, najlepszy kanał na yt

  3. Wspaniałe pomysły, ale mam pytanie – są dwa ciasta, które jest lepsze do czego?
    Przy przepisach jest podana tylko ilość, waga, ale nie wiadomo które to ciasto.
    Życzę dużo zdrowia w tych dziwnych czasach!

  4. Super zmontowane inspiracje. Krotko, rzeczowo i pieknie. Az sie chce cos upiec. Chetnie zaraz wyprobuje. Ale nie ma informacji czy drozdze swieze czy w proszku a 6g jednych czy drugich ma wielka roznice.

  5. Hi .wszystko wyglada wspaniale ale prosze Cie o kolejnosc wyrabiania ciasta ( kupuje w polskim sklepie w torebkach) oraz o skladniki do urobienia sera I jaki to ser ,,pozdrawiam I dziekuje

  6. Pan ma piekne dlonie. Mieszkam za granica nie mam dostepu do polskiego jedzenia, moim ukochanym slodyczem jest tradycyjne waniliowe ptasie mleczko czy moglby pan przygotowac takie video??? serdecznie dziekuje.

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *