ZŁOTE KULE 🧆👑 czyli wege knedle w chrupiącej panierce! | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla

Wyświetlenia : 44624

Sprawdź również inne przepisy

Komentarze (21)

  1. Jeśli to jest regionalną klasyka to jestem pod wrażeniem i chętnie zapoznam się z innymi podobnymi pomysłami.
    Ja pójdę o krok dalej i chce odrobić ten przepis w formie weganskiej A jeszcze do tego zastąpić make pszenną jakaś inną, jeszcze niewiele jaką, może właśnie kukurydziana. Farsz również wymyślę jakiś wytrawny. Ale pomysł bardzo mi się spodobał i już kombinuje jak to zrealizować

  2. Witam Panie Karolu 🙂 Wszystko ładnie pięknie :p Ale brakuje mi tradycyjnych polskich flaków z Pana ręki 🙂 Z każdego przepisu korzystam nie ukrywam, każdy jest… niebo w gębie 🙂 Ale taka moja prośba 🙂 Odcinek z Flakami 🙂 Pozdrawiam 😛

  3. Z bólem serca, ale muszę dać łapkę w dół. Wyglądało ciekawie i smakowicie, zatem zrobiłem. Niestety rozczarowałem się. Smak nie powala, a ilość czasu potrzebna do zrobienia tego dania nie jest proporcjonalna do efektu końcowego. Czekam na kolejne przepisy. Pozdrawiam.

ZOSTAW SWÓJ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *